Nieuwe uitgaves in het vooruitzicht

Talisker (heruitgave), Talisker en de Engelmannen, Banaan, A little quirky Survival Guide for High Potentials in the wicked world of  Corporate Management.  Je mag een hoop nieuwe uitgaves van mij verwachten in de komende maanden.

We starten met een heruitgave van Talisker.  Met een opvallende nieuwe cover en een ondertitel: De bende van Uisge Beatha op de planeet Alba.  Dit als opwarmertje voor het tweede Talisker boek: Talisker en de Engelmannen.  Dat wordt op dit moment gereviewd door de zeer kritische AmazeTheWorld redactie.  Hopelijk lukt het om dit eind februari in de gebruikelijke kanalen beschikbaar te maken.

Toneelfonds J.Janssens zal een nieuw toneelstuk van me publiceren: Banaan.  Zij omschrijven het als ‘krachtig, ontwrichtend en schokkerend’.  Welk gezelschap durft het aan om dit te spelen.  Ook hier moet nog het nodige redactie werk gebeuren.  Hopelijk is dit alles klaar tegen de tijd dat de vlaamse en nederlandse toneelwereld weer in de repetielokalen mogen duiken.

Tenslotte schrijf ik de laatste hoofdstukken van het kleine non-fictie boekje: A little quirky Survival Guide for High Potentials in the wicked world of  Corporate Management.  In het engels, zoals het hoort voor een corporate management boekje.  Je zou het kunnen beschouwen als een tips & tricks verzameling voor mensen die aan het begin van een succesrijke managers carrière staan.  Je zou het ook kunnen bekijken als de ongezouten blik van een mislukte program management officer op een zeer vreemd wereldje.

Yep, de mix van Corona en een non-actieve werkperiode heeft ook zijn positieve kanten.

 

Groeten

Frank

Geplaatst in Nieuws en getagd met .