Google Play en Barnes&Noble

Er zijn natuurlijk een hoop mensen die om een of andere reden liever niet bij Amazon of Apple boeken kopen. Voor hen bieden we nu twee nieuwe mogelijkheden om Frank’s boeken te kopen: e-book’s kan je nu ook downloaden bij Google Play. E-boeken, paperbacks en zelfs hardcovers kan je bestellen bij Barnes&Noble. Als je liever helemaal niet online koopt, kan je ook een mailtje droppen bij frank@amazetheworld.be. Dan bekijken we of het financieel haalbaar is om een exemplaar aan jouw voordeur af te leveren. Met gratis glimlach en handtekening van de auteur.

Intussen is de website ook weer een beetje gepimpt en opgeschoond. In de komende weken zullen we de Google Play & Barnes&Noble links ook toevoegen.

Nieuwsgierigen zullen misschien ook gemerkt hebben dat je stiekem Frank’s nieuwe boek, Talisker en de Engelmannen, al kan bestellen. Op 1 maart, gaan we hem officieel de wereld in gooien.

Ook Laura heeft als LMR in alle stilte haar eerste boek gepubliceerd: A guy, a girl, another girl, the river and a ghost. Een boek voor jongeren en jongvolwassenen dat vooral LGBTQ+ jongeren kan aanspreken.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .