Ge moet niet perse ananas gegeten hebben om te weten dat dat ongelooflijk lekker is

Hofpoortteater Elckerlijc presenteert

Ge moet niet persé ananas gegeten hebben om te weten dat dat ongelooflijk lekker is

Eindelijk een verhaal over het echte leven.

Misschien is het waanzin zich aan dromen over te geven en schatten te zoeken waar slechts puin is. Maar misschien is het ook waanzin normaal te zijn. Maar heel zeker is het de grootste waanzin, het leven te zien zoals het is, en niet, zoals het zou moeten zijn.

Op een dag keert een man die in de vrieskelders werkt niet terug naar huis. Zijn vrouw slaat alarm en de onrustbarende verdwijning zet de gehele elfde wijk in rep en roer. De speurder Raffles Holmes Moscou God Vantast voert het onderzoek. Zoekt maar vindt niets.

Een verhaal over het leven, een dame op leeftijd, de Wattman van tram 7, den oude Soo, de dichter Antoon van Minder, de verzamelde vrouwen Cloots en Stalpaert en natuurlijk de vrieskelderman en zijn eigen vrouw. En Agneske. En Vandamme.

Een symfonie van woorden en gedachten. De mensen en de wereld. Maar eerst – maestro – musica!

Data: 22, 25, 28 en 29 april, 2, 5, 6, 11, 12 en 13 mei om 20u15 en 30 april om 15 uur
Cast: Annemie Fierens, Symen Gilles, Maya Haegdorens, Tom Luyten, Frank Robben, Lotte Van Gorp, Annemie Van Hees, Bart Van Herck en Sabine Wellens.
Reserveren kan op 014/42.42.10 of eenvoudig via onze website.

Ik wil tickets!
Aperitiefvoorstelling

Blij te horen dat het goed met je gaat

“Blij te horen dat het goed met je gaat” gaat over Liefde in de breedste zin van het woord. Liefde voor en ander, voor een ideaal, voor het Leven. Moeilijke liefde, vanzelfsprekende liefde, weerloze liefde, zoekende liefde, twijfelende en jubelende liefde…Over Eros, Filia en Agapè.

Vrijdag 26 mei om 20u15, zaterdag 27 mei om 20u15, zondag 28 mei om 11u en zondag 4 juni om 11u

Kom je met de auto? Tijdens de voorstellingen kan je gratis parkeren op de parking van Peeters-Govers in de Korte Gasthuisstraat. Da’s handig!

Ook voor rolstoelpatiënten zijn voorzieningen getroffen. Er is een lift voorzien om makkelijk de zaal op de eerste verdieping te bereiken.

Geplaatst in OnStage en getagd met .