Faits Divers – Nu verkrijgbaar

Bob en Jim waren beste vrienden tijdens hun jeugd in Cutters Hill, Arkansas. Ze groeide uit elkaar. Jim studeerde voor binnenhuis-architect in Chicago. Bob bleef in Cutters Hill en werd daar politie detective. Na enkele jaren komt Jim voor een opdracht terug in het stadje in de schaduw van de heuvel. Net op het moment dat op die heuvel het lijk van een onbekende gevonden wordt. De geheimen, de donkere gedachten en gevoelens, de verledens die Jim, Bob en Cutters Hill meesleuren komen samen als Bob en Jim zich laten meeslepen in hun hernieuwde vriendschap, in politieonderzoeken die hun petje te boven gaan en levens en verhalen die elkaar kruisen in Cutters Hill.

Faits-Divers, is de eerste roman van Frank Robben.  Op het ritme van een spannende politieverhaal neemt hij je mee in een rollercoaster van gedachten en gevoelens die de hoofdpersonages doorlopen wanneer ze de gebeurtenissen uit verleden en heden proberen te verwerken.

Het e-book vind je bij Apple’s iBook Store  voor slechts 6,49 euro
Een kindle versie download je bij Amazon voor 4,99 euro.  Een paperback kost je daar 15,99 euro.
Wil je liever de verzendkosten van Amazon vermijden?  Dan kan je ook een mailtje sturen naar shop@amazon.be.  We hebben een beperkte voorraad uit de hand te koop.

Geplaatst in Nieuws en getagd met .